Kedlubnová polévka pro děti
Máslová kedlubnová polévka s bramborami a haluškami. Jemně osolená chutná i dospělým.
recept,fotorecept,kedluben,brambory,pšeničná krupice,Zeleninové polévky,Recepty na jídla pro děti
Zeleninové polévky
Ingredience
Ingredience
brambory | 150 | gramů | |
kedluben | 200 | gramů | |
kmín mletá | ½ | čajové lžičky | |
máslo | 20 | gramů | |
petrželová nať | - | ||
pšeničná krupice | 30 | gramů | |
sůl mořská | ¼ | čajové lžičky | |
vejce slepičí | 1 | kus | |
voda | 1.2 | litru |
Recept
1.
kedluben 200 gramů • brambory 150 gramů
Kedlubnu oloupeme a nahrubo nastrouháme. Brambory očistíme a nakrájíme na kostičky.
5.
vejce slepičí 1 kus • pšeničná krupice 30 gramů
Krupici utřeme s vajíčkem a do polévky protlačíme halušky.
Dobrou chuť!