RECEPTY

Rychlá kuřecí polévka z parního hrnce

Rychlá kuřecí polévka z parního hrnce

Při nákupu čerstvých kuřat a jejich zpracování nám často zůstávají hřbety a křídla. Přípravou rychlé polévky v parním hrnci je výborně zužitkujeme.

recept,fotorecept,kuřecí hřbety,kuřecí křídla,zelenina mražená (polévková směs),těstoviny - Fusilli (spirály),Masové polévky,Recepty pro parní hrnec,Bezlaktózové

Masové polévky

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

kuřecí hřbety300gramů
kuřecí křídla200gramů
sůl1čajová lžička
těstoviny - Fusilli (spirály)150gramů
zelenina mražená (polévková směs)350gramů

 

Recept

1. 

kuřecí hřbety 300 gramů  kuřecí křídla 200 gramů  sůl ¾ čajové lžičky

Kuřecí hřbety a křídla omyjeme a vložíme do spodní nádoby parního hrnce. Posolíme.

2. 

zelenina mražená (polévková směs) 350 gramů

Do střední nádoby nasypeme mrazenou zeleninu.

3. 

těstoviny - Fusilli (spirály) 150 gramů  sůl ¼ čajové lžičky

Do nádoby na vaření rýže vložíme těstoviny, přidáme sůl, zalijeme vodou a celou nádobku vložíme do třetí parní nádoby. Nastavíme čas páře na 30 minut.

4. 

Kuřecí maso obereme z kostí a vložíme do hrnce. Přidáme zeleninu a scezené těstoviny. Zalijeme vývarem, který nám vznikl v odkapávací nádobě parního hrnce. Podle chuti dosolíme.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit