Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrová roláda s olivami
KUŘECÍ MASO
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
Špenátové muffiny
Zapečené těstoviny
Těstoviny zapékané s lilkem
Špenátové lasagne
VEPŘOVÉ MASO
Prokládané brambory s mletým masem
Zapečené těstoviny s brokolicí
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie