Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrová roláda s olivami
KUŘECÍ MASO
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
Špenátové muffiny
Zapečené těstoviny
Těstoviny zapékané s lilkem
Špenátové lasagne
VEPŘOVÉ MASO
Prokládané brambory s mletým masem
Zapečené těstoviny s brokolicí
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit