Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečený květák s tvarohem
Smetanová polévka z fazolových lusků
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kuřecí srdce na smetaně
Pikantní gratinovaná dýně
KUŘECÍ MASO
Kuřecí steaky s nivovou omáčkou
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Gnocchi se sýrem Pecorino
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Bílá fazolová polévka
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit