Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečený květák s tvarohem
Smetanová polévka z fazolových lusků
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kuřecí srdce na smetaně
Pikantní gratinovaná dýně
KUŘECÍ MASO
Kuřecí steaky s nivovou omáčkou
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Gnocchi se sýrem Pecorino
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
ZÁKUSKY
Obliž prst
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Ananasové řezy
Filet z aljašské tresky na páře
Sýrové tyčinky z listového těsta
Fučka
Silvestrovské škvarkové pagáčky
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
Pařížské rohlíčky
Rybí karbanátky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie