Národní kuchyně▼
Více▼
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečený květák s tvarohem
Smetanová polévka z fazolových lusků
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kuřecí srdce na smetaně
Pikantní gratinovaná dýně
KUŘECÍ MASO
Kuřecí steaky s nivovou omáčkou
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Gnocchi se sýrem Pecorino
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
Restované houby Shimeji Bunapi
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Jahodové Míša řezy
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
Kokosový krémeš
Karbanátky z červeného zelí
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
SLANÉ CHUŤOVKY
Huspenina
SLADKÁ JÍDLA
Ovesné lívance s jablky
Čočkový masala dál
Mexické soté
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit