Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
RÝŽE
Cibulová rýže
VEPŘOVÉ MASO
Pečené zelné závitky
Plněné zelné listy
KUŘECÍ MASO
Kuřecí špenátovo-vaječné roládky
Plněná paprika vařená v troubě
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Čokoládová rýže
SLADKÁ JÍDLA
ActiFry rýžový nákyp s jablky
Kuřecí prsa v sýrové omáčce
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s tuňákem
RIZOTO
Kuřecí rizoto
Kuřecí prsa na ananasu s rozinkami a rýží
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit