Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
RÝŽE
Cibulová rýže
VEPŘOVÉ MASO
Pečené zelné závitky
Plněné zelné listy
KUŘECÍ MASO
Kuřecí špenátovo-vaječné roládky
Plněná paprika vařená v troubě
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Čokoládová rýže
SLADKÁ JÍDLA
ActiFry rýžový nákyp s jablky
Kuřecí prsa v sýrové omáčce
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s tuňákem
RIZOTO
Kuřecí rizoto
Kuřecí prsa na ananasu s rozinkami a rýží
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
TĚSTOVINY
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie