Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
RÝŽE
Cibulová rýže
VEPŘOVÉ MASO
Pečené zelné závitky
Plněné zelné listy
KUŘECÍ MASO
Kuřecí špenátovo-vaječné roládky
Plněná paprika vařená v troubě
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Čokoládová rýže
SLADKÁ JÍDLA
ActiFry rýžový nákyp s jablky
Kuřecí prsa v sýrové omáčce
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s tuňákem
RIZOTO
Kuřecí rizoto
Kuřecí prsa na ananasu s rozinkami a rýží
Kuřecí perkelt
Pečená vepřová kýta
Houbová smaženice z klouzků
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Pěnový jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit