Národní kuchyně
Více
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
Michal 60 min. střední
Makovo-višňový štrúdl z listového těsta
Jurgason 30 min. střední
Banánovo-pudinkový závin s mandlemi
Dada 45 min. vysoká
Tvarohovo-jablkový štrúdl
Dada 60 min. střední
Jablka v listovém těstě (v županu).
Dada 45 min. střední
Jablečné kostky
Dada 1 h. 30 min. střední
Překládaný štrúdl
Jurgason 50 min. střední
Ořechový a makový štrúdl
Jablečno-ostružinový štrúdl
Tažený tvarohový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Tažený makovo-višňový štrúdl
Tvarohovo-jablečný závin
Dada 40 min. vysoká
Tvarohovo-jablečná buchta
Dada 35 min. nízká
Hruškový závin z listového těsta
Michal 60 min. nízká
Štrúdl Hokaido
Dada 1 h. 20 min. střední
Jablečný štrúdl v listovém těstě
Jablečno-makové oči
Jablečno-tvarohový závin se sušenými švestkami
Jurgason 45 min. střední
Švestkový závin
Ostružinovo-ořechová dobrota
Dada — střední
Švestkovo-tvarohový štrúdl
Dada 35 min. střední
Hokkaido závin s rozinkami
Tvarohovo-banánové pletýnky
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie