Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
Dada 40 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Dada 1 h. 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečený květák s tvarohem
Michal 1 h. 10 min. střední
Smetanová polévka z fazolových lusků
Dada — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kuřecí srdce na smetaně
Michal 60 min. nízká
Pikantní gratinovaná dýně
Dada 60 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí steaky s nivovou omáčkou
Jurgason 15 min. střední
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Michal 2 h. 15 min. nízká
Gnocchi se sýrem Pecorino
Michal 15 min. nízká
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Hrnkový koláč z domácí pekárny
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie