Národní kuchyně▼
Více▼
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
Dada 40 min. střední
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Dada 1 h. 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečený květák s tvarohem
Michal 1 h. 10 min. střední
Smetanová polévka z fazolových lusků
Dada — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kuřecí srdce na smetaně
Michal 60 min. nízká
Pikantní gratinovaná dýně
Dada 60 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí steaky s nivovou omáčkou
Jurgason 15 min. střední
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Michal 2 h. 15 min. nízká
Gnocchi se sýrem Pecorino
Michal 15 min. nízká
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
Domácí sladké fornetti
Kuřecí maso na čínský způsob
Křehký tvarohový šnek
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
Vepřový wok s tofu
Tvarohová vosí hnízda
Boloňské špagety
Pudinková vosí hnízda
RIZOTO
Hráškové rizoto
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit