Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Gazdovská kapustnica s kroupami
Dada 1 h. 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
Dada 40 min. nízká
Škvarkové pagáčky
Jurgason — střední
Silvestrovské škvarkové pagáčky
Norika 1 h. 30 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Čokoládové bomby
Danuška — nízká
Nivové jednohubky
Dada — nízká
SIRUPY A ČAJE
Višňovo-pomerančový punč
Dada — střední
Silvestrovská kapustnice
Brynzové tyčinky
Norika 60 min. nízká
Šunková roláda
Sýrová roláda
Jurgason 30 min. střední
Žabky
Jurgason 1 h. 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
Jablečné řezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie