Národní kuchyně
Více
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Mořský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízká
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
Kalamáry na grilu
Michal 15 min. nízká
Smažené rybí kousky ze sumečka
Dada 40 min. střední
Domácí sushi
Mioo — vysoká
Rybí filé v česnekovém těstíčku
Losos na Teriyaki
Michal 10 min. nízká
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pečený pstruh
Candát po provensálsku
Jurgason 50 min. nízká
ActiFry pečená pražma
Michal — nízká
Mořský čert se zeleným pestem
Treska ve sněhovém těstíčku
Platýs s bylinkovým máslem
Kapr v alobalu
Norika — nízká
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízká
Lososový filet s Gomashio
Rybí kuličky s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Jurgason 45 min. střední
Kapr na víně
Norika 1 h. 20 min. nízká
Makrela v jogurtu
Dada 1 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie