svetvemne.cz

Ryby

 
Rybí filé v česnekovém těstíčku

Ryba v křupavém voňavém těstíčku. Podáváme s bramborami ochucenými máslem a petrželkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé v zelenině

Zdravá ryba ve zdravé zelenině.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pro trpělivé.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Treska s holandskou omáčkou

Lehké osvěžující jídlo podávané s čerstvým špenátem na česneku.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Lososový filet s Gomashio

Smažený filet z lososa se slaným sezamovým kořením gomashio.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé pod sýrovou nádivkou

Chutná lehká večeře.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Sépie na grilu

Jednoduché oblíbené jídlo, známé hlavně turistům a obyvatelům pobřežních oblastí středomoří. Suroviny se ale dají sehnat v lépe zásobených obchodech po celém světě.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Smažené rybí kousky ze sumečka

Rybí nugetky ze sumečka afrického. Maso z této ryby je velmi chutné, pevné a hlavně téměř bez kostí. A pokud vám překáží hodně kostí ve vánočním kaprovi klidně ho vyměňte za tuto rybu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Rybí karbanátky

Jednoduché, lehké a chutné smažené karbanátky z tresky. Místo tresky můžete použít i filet z jiné ryby.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Pečený pstruh

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Kapr v alobalu

Jemné rybí masíčko se smetanou a paprikou.

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Losos s hlívovou omáčkou a špenátem

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius na bambusových výhoncích

Příprava oblíbené ryby v parním hrnci

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Pečená Tilapie nilská

Výborný recept na přípravu filetu z Talipie nilské na osvěžující na kyslé máslové omáčce.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Losos v bylinkovo-hořčičném obalu

Ryba v bylinkovém obalu, s množstvím zdravého tuku je prostě vynikající.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi

Jednoduše připravená ryba se zázvorovo-pomerančovou příchutí.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Pstruh s tymiánem

Recept na rychlou přípravu pečeného pstruha s tymiánem.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Filet z aljašské tresky na páře

Jednoduchá příprava ryby v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Losos se špenátem v listovém těstě

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius v těstíčku

Oblíbená ryba v křupavém těstíčku. Podáváme podle chuti s hranolkami, vařenými brambory a s tatarskou omáčkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit