svetvemne.cz

Ryby

 
Rybí filé v zelenině

Zdravá ryba ve zdravé zelenině.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Losos v bylinkovo-hořčičném obalu

Ryba v bylinkovém obalu, s množstvím zdravého tuku je prostě vynikající.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Steak z lososa

Losos je oblíbený pro výbornou chuť, šťavnaté jemné masíčko a bohaté výživové hodnoty. Jeho příprava je přitom nenáročná a zvládne jím ohromit i kuchař začátečník.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

Pečené rybí filé v trojobalu

Změňte způsob úpravy a zkuste si připravit smažené rybí filé jednodušeji a zdravěji. Jeho úprava pečením v troubě je stejně chutná. Podáváme klasicky s bramborovým salátem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé pod sýrovou nádivkou

Chutná lehká večeře.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Smažená ryba v koprovém těstíčku

Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pro trpělivé.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Pstruh na žampionech

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Losos s hlívovou omáčkou a špenátem

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Kapr v alobalu

Jemné rybí masíčko se smetanou a paprikou.

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Kapr na víně

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

nízká

Domácí sushi

Zdravá a chutná delikatesa z dalekého východu připravená v naší kuchyni chutná stejně dobře jako v sushi-baru.

Ukuchtil

Mioo

Čas přípravy

Obtížnost

vysoká

Žraločí steak v pivním těstíčku

Žraločí maso má nevýraznou chuť, avšak jeho příprava v tomto nadýchaném a jemně pikantním těstíčku, ho změní v lahůdku. Přitom mimořádně oceníte, že žralok je chrupavčitá ryba a nemá téměř žádné kosti. Podáváme s bramborovými přílohami.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry marinovaný losos

ActiFry recept na grilovaného lososa v česnekovo limetkové marinádě s grilovanými cherry rajčátky.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

1 h. 15 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius na másle a cibuli

Pangasius nebo jiná ryba na másle a cibuli.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Kalamáry na grilu

Oblíbené středomořské jídlo na chorvatský způsob.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius v listovém těstě s brusinkami

Velmi chutná, netradičně upravená ryba.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Smažený kapr

Klasický recept na přípravu smažených podkoviček z kapra.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Treska s holandskou omáčkou

Lehké osvěžující jídlo podávané s čerstvým špenátem na česneku.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Žraločí steak marinovaný

Marinovaný žraločí steak na česneku a cibuli, ale i smažený v trojobalu je vhodný na netradiční štědrovečerní večeři.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit