svetvemne.cz

Ryby

 
Rybí filé v česnekovém těstíčku

Ryba v křupavém voňavém těstíčku. Podáváme s bramborami ochucenými máslem a petrželkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Treska na italský způsob

Treska obsahující málo rtuti je výborným zdrojem omega-3 mastných kyselin a bílkovin.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Křupavé podkovičky z kapra

Jak si rychle a jednoduše připravit jemné křupavé maso z kapra.

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Platýs na zelenině

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Jemné lososové špízy

Rychlé rybí špízy ideální na letní grilovačku

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Platýs s bylinkovým máslem

Pikantní máslo dodá platýsovi chuťový půvab.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Rybí kuličky s medvědím česnekem

Mimořádně chutné rybí karbanátky se zdravým medvědím česnekem. Podáváme s bramborovou kaší.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Pangasius zapečený s hermelínem

Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchu

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

Treska ve sněhovém těstíčku

Smažená ryba v chutném nadýchanémi těstíčku.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance

Upečenou rybu podáváme s teplou bramborovo-sýrovou omáčkou, rýží a plátkem citronu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem

Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovém másle. Jako přílohu jsme zvolili jednoduché brambory s petrželkou.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Pangasia politého omáčkou podáváme s vařenými brambory a opečenou cuketou. Pangasia a brambory nejsnadněji připravíme v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Makrela v jogurtu

Chutná a zdravá ryba v jogurtové marinádě. Podáváme s rýží.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Pečené brambory s tuňákem

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

Lososový filet s Gomashio

Smažený filet z lososa se slaným sezamovým kořením gomashio.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius

Jednoduchá příprava oblíbené ryby a pečených brambor v ActiFry 2v1 fritéze.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius na bambusových výhoncích

Příprava oblíbené ryby v parním hrnci

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Losos v bylinkovo-hořčičném obalu

Ryba v bylinkovém obalu, s množstvím zdravého tuku je prostě vynikající.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Kapr v alobalu

Jemné rybí masíčko se smetanou a paprikou.

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Smažená ryba v koprovém těstíčku

Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit