svetvemne.cz

Ryby

 
Rybí filé v zelenině

Zdravá ryba ve zdravé zelenině.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Rybí filé pod sýrovou nádivkou

Chutná lehká večeře.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Rybí karbanátky

Jednoduché, lehké a chutné smažené karbanátky z tresky. Místo tresky můžete použít i filet z jiné ryby.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Treska ve sněhovém těstíčku

Smažená ryba v chutném nadýchanémi těstíčku.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Rybí filé v česnekovém těstíčku

Ryba v křupavém voňavém těstíčku. Podáváme s bramborami ochucenými máslem a petrželkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Jemné lososové špízy

Rychlé rybí špízy ideální na letní grilovačku

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Rybí čipsy

Drobné, křupavé kousky ryb. Podáváme s bramborovou kaší a osmaženou cibulkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pro trpělivé.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Platýs s bylinkovým máslem

Pikantní máslo dodá platýsovi chuťový půvab.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius zapečený s hermelínem

Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchu

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

Smažené rybí kousky ze sumečka

Rybí nugetky ze sumečka afrického. Maso z této ryby je velmi chutné, pevné a hlavně téměř bez kostí. A pokud vám překáží hodně kostí ve vánočním kaprovi klidně ho vyměňte za tuto rybu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Losos na Teriyaki

Návod na rychlou a šetrnou přípravu výborného a zdravého pokrmu.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance

Upečenou rybu podáváme s teplou bramborovo-sýrovou omáčkou, rýží a plátkem citronu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Pangasia politého omáčkou podáváme s vařenými brambory a opečenou cuketou. Pangasia a brambory nejsnadněji připravíme v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

ActiFry grilovaný losos se zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept byl připravován s použitím minimálního množství oleje.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

Pečené brambory s tuňákem

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

Surimi - rybí karbanátky

Mimořádně chutné karbanátky z krabích tyčinek a pangasia.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Pangasius na bambusových výhoncích

Příprava oblíbené ryby v parním hrnci

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Losos v bylinkovo-hořčičném obalu

Ryba v bylinkovém obalu, s množstvím zdravého tuku je prostě vynikající.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry pečená pražma

Recept na přípravu filetu z pražmy zlaté.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit