svetvemne.cz

Ryby

 
Smažená ryba v koprovém těstíčku

Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Rybí kuličky s medvědím česnekem

Mimořádně chutné rybí karbanátky se zdravým medvědím česnekem. Podáváme s bramborovou kaší.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Rybí karbanátky

Jednoduché, lehké a chutné smažené karbanátky z tresky. Místo tresky můžete použít i filet z jiné ryby.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé pod sýrovou nádivkou

Chutná lehká večeře.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem

Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovém másle. Jako přílohu jsme zvolili jednoduché brambory s petrželkou.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Křupavé podkovičky z kapra

Jak si rychle a jednoduše připravit jemné křupavé maso z kapra.

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Treska na italský způsob

Treska obsahující málo rtuti je výborným zdrojem omega-3 mastných kyselin a bílkovin.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Tilapie v parmezánu

Chutné rybí filety obalené v kořeněném strouhaném parmezánu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Pečené brambory s tuňákem

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius

Jednoduchá příprava oblíbené ryby a pečených brambor v ActiFry 2v1 fritéze.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Steak z lososa

Losos je oblíbený pro výbornou chuť, šťavnaté jemné masíčko a bohaté výživové hodnoty. Jeho příprava je přitom nenáročná a zvládne jím ohromit i kuchař začátečník.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pro trpělivé.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Treska s holandskou omáčkou

Lehké osvěžující jídlo podávané s čerstvým špenátem na česneku.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Smažený kapr

Klasický recept na přípravu smažených podkoviček z kapra.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Pstruh na žampionech

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry pečená pražma

Recept na přípravu filetu z pražmy zlaté.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Sépie na grilu

Jednoduché oblíbené jídlo, známé hlavně turistům a obyvatelům pobřežních oblastí středomoří. Suroviny se ale dají sehnat v lépe zásobených obchodech po celém světě.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius v těstíčku

Oblíbená ryba v křupavém těstíčku. Podáváme podle chuti s hranolkami, vařenými brambory a s tatarskou omáčkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Lososový filet s Gomashio

Smažený filet z lososa se slaným sezamovým kořením gomashio.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Aljašská treska s kari omáčkou

Jednoduchá a rychlá příprava lehkého oběda i pro začínající kuchaře. Jako přílohu jsem zvolil pečenou dýni hokkaido, ale stejně vhodné by mohly být i vařené brambory, nebo bramborová kaše.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit