svetvemne.cz

Ryby

 

Pangasius na bambusových výhoncích

Pangasius na bambusových výhoncích

Příprava oblíbené ryby v parním hrnciZobrazit více

Mořský čert s hráškovým pyré

Mořský čert s hráškovým pyré

Recept na chutnou a netradiční přípravu mořských ryb.Zobrazit více

Mořský čert se zeleným pestem

Mořský čert se zeleným pestem

Recept na přípravu mořského čerta s pestem a brokolicí v parním hrnci. Na přípravu uvedeného receptu můžeme použít i jiný druh mořské ryby.Zobrazit více

Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony

Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony

Recept na přípravu pstruhů v parním hrnciZobrazit více

Pangasius zapečený s hermelínem

Pangasius zapečený s hermelínem

Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchuZobrazit více

Filet z aljašské tresky na páře

Filet z aljašské tresky na páře

Jednoduchá příprava ryby v parním hrnci.Zobrazit více

Pangasius na másle a cibuli

Pangasius na másle a cibuli

Pangasius nebo jiná ryba na másle a cibuli.Zobrazit více

Aljašská treska s kari omáčkou

Aljašská treska s kari omáčkou

Jednoduchá a rychlá příprava lehkého oběda i pro začínající kuchaře. Jako přílohu jsem zvolil pečenou dýni hokkaido, ale stejně vhodné by mohly být i vařené brambory, nebo bramborová kaše.Zobrazit více

Žraločí steak marinovaný

Žraločí steak marinovaný

Marinovaný žraločí steak na česneku a cibuli, ale i smažený v trojobalu je vhodný na netradiční štědrovečerní večeři.Zobrazit více

Platýs s bylinkovým máslem

Platýs s bylinkovým máslem

Pikantní máslo dodá platýsovi chuťový půvab.Zobrazit více

Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi

Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi

Jednoduše připravená ryba se zázvorovo-pomerančovou příchutí.Zobrazit více

Zapékané gnocchi s lososem

Zapékané gnocchi s lososem

Bramborové "noky" zapečené s kousky lososa a bešamelem.Zobrazit více

Losos v bramborovém těstíčku

Losos v bramborovém těstíčku

Filet z lososa zapečený v jemném těstíčku z brambor.Zobrazit více

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Pangasia politého omáčkou podáváme s vařenými brambory a opečenou cuketou. Pangasia a brambory nejsnadněji připravíme v parním hrnci.Zobrazit více

Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Jednoduché, lehké a chutné smažené karbanátky z tresky. Místo tresky můžete použít i filet z jiné ryby.Zobrazit více

Treska s holandskou omáčkou

Treska s holandskou omáčkou

Lehké osvěžující jídlo podávané s čerstvým špenátem na česneku.Zobrazit více

 

 
 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit