Národní kuchyně
Více
RYBÍ SALÁTY
Rybí salát z kyselých ryb
Dada 20 min. nízká
Tuňákový salát s řapíkatým celerem
Zuzka 45 min. střední
Slanečkový salát se zeleninou
Dada 60 min. vysoká
Těstovinový salát s mozzarellou a sardelovými očky
Zuzka 30 min. nízká
Ledový salát s tuňákem
Dada 10 min. nízká
Tuňákový salát
Jurgason 35 min. nízká
Tuňákovo- jablečný salát
Zuzka 15 min. nízká
Červená řepa s tuňákem
Michal 45 min. nízká
Makrela se sýrem
Michal 5 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie