Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Bucatini s prošutem a rukolou
Michal — střední
Zobrazit recept
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Michal 30 min. nízká
Fazolový salát s kuskusem
Michal 20 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Středomořské karbanátky
Zuzka — nízká
Marinované vepřové maso na rukole
Zuzka 60 min. nízká
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Květák v mandžuské omáčce
SLANÉ CHUŤOVKY
Grilovaná kápie s česnekem
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pikantní lilková pasta
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
Salát z červené řepy
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
Strapačky s kysaným zelím
SLADKÁ JÍDLA
Nekynuté jogurtové koblihy
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit