Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Bucatini s prošutem a rukolou
Michal — střední
Zobrazit recept
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Michal 30 min. nízká
Fazolový salát s kuskusem
Michal 20 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Středomořské karbanátky
Zuzka — nízká
Marinované vepřové maso na rukole
Zuzka 60 min. nízká
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
SUCHÉ PEČIVO
Ořechová kolečka s čokoládovým krémem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LIKÉRY
Vaječný koňak
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Brynzové vánoční pečivo
KUŘECÍ MASO
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
Brokolicovo-bramborový nákyp
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s čokoládovými jablky
KOLÁČE
Štědrák
Jablečná celozrnná žemlovka se skořicovým sněhem
MÍCHANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Bloody Mary
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit