Národní kuchyně
Více
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
Ondrej 30 min. střední
ZÁKUSKY
Dětský mléčný řez
Ondrej 45 min. vysoká
MRAZENÉ DEZERTY
Jahodovo-jogurtový nanuk
Ondrej — nízká
KOLÁČE
Acidko koláč
Ondrej 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Vajíčková polévka s mrkví
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Jahodové řezy s agarem
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohový koláč s broskvemi
MASOVÉ SALÁTY
Lahůdkový kukuřičný salát
KUŘECÍ MASO
Kuřecí řízky s tatarskou omáčkou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit