svetvemne.cz

Recepty japonské kuchyně

 

Awase Dashi Nový recept

Awase Dashi

Recept na přípravu velmi univerzálního vývaru z mořské řasy Kombu a vloček z uzeného tuňáka Katsuobushi. Využít se dá například na přípravu miso polévky.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Domácí sushi

Zdravá a chutná delikatesa z dalekého východu připravená v naší kuchyni chutná stejně dobře jako v sushi-baru.

Ukuchtil

Mioo

Čas přípravy

Obtížnost

vysoká

Kuřecí ramen

Vynikající japonská polévka.

Ukuchtil

Mioo

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Losos na Teriyaki

Návod na rychlou a šetrnou přípravu výborného a zdravého pokrmu.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Gomashio - sezamová sůl

Recept na ochucovadlo pocházející z japonské tradiční kuchyně. Používá se k ochucení rýže, luštěnin, nebo ryby.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Kombu Dashi

Recept na vegetariánské Dashi - vývar z řas Kombu. V japonské kuchyni se používá jako základní složka pro více jídel.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

4 h.

Obtížnost

nízká

Iriko Dashi

Recept na přípravu vývaru ze sušených ančoviček Iriko.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit