Národní kuchyně
Více
Zeleninové polévky 70
Masové polévky 34
Luštěninové polévky 34
Houbové polévky 16
Zavářky do polévek 4
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Mléčná čočková polévka
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
Fazolová polévka s uzeným masem
Čočková polévka s kysaným zelím
Zimní zeleninová polévka
Podzimní zeleninová polévka
Čočková polévka s česnekovými krutony
Hovězí vývar
Mléčná brokolicová polévka s pórkem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie