Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
Dada 2 h. 20 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Huspenina
Dada — střední
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohové fánky
Jurgason 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová šunka ze šunkovaru
Dada 2 h. 40 min. střední
Domácí vepřové sádlo a škvarky
Dada 1 h. 20 min. střední
Pečené koblihy
Michal 1 h. 10 min. střední
Celozrnné koblihy
Bramborové koblihy s povidly
Dada 2 h. střední
Koblihy s marmeládou
MASO
Domácí tlačenka
Babiččiny malinové koblihy
Dada 1 h. 30 min. střední
POMAZÁNKY
Škvarková pomazánka s vejci
Dada 25 min. nízká
Koblihy od Cecilky
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie