Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí játra s houbami
Michal 40 min. střední
Zobrazit recept
Kuřecí játra s cibulí a rajčaty
Dada 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové soté s játry
Dada 60 min. střední
Smažená kuřecí játra
Žampiony s kuřecími játry
Játrová nádivka jako bábovka
Dada 50 min. střední
Bramboráky s kuřecími játry
Dada 60 min. vysoká
Pečená kuřecí játrová paštika
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Dada 30 min. střední
Palačinky s játrovou paštikou
Dada 1 h. 30 min. nízká
Pečená kuřecí stehna s nádivkou
Dada — nízká
Pikantní kuřecí játra ve smetanové omáčce
Dada 15 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Plněné zelné listy
ROLÁDY
Štafetky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
Restované houby Shimeji Bunapi
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
Kroupová baba s uzeným a houbami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit