Národní kuchyně▼
Více▼
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
Zobrazit recept
Krůtí paprikáš
Michal 60 min. střední
Krůtí roláda se špenátem a míchanými vajíčky
Dada 1 h. 10 min. střední
Krůtí kostky na paprice
Grilované krůtí v česnekové marinádě
Dada — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Špenátové kuličky s krůtím masem
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
Grilované krůtí kousky v žemli
Dada — vysoká
Krůtí špízy v alobalu
Dada 60 min. střední
Krůtí závin v listovém těstě
Pečené krůtí řízky
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Krůtí kapsa v parním hrnci
Smažená krůtí prsa v jogurtové marinádě
Krůtí roláda s mletým masem a rýží
Krůtí kapsy plněné sýrem a pažitkou
Dada 60 min. nízká
Krůtí prsa s hruškami
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ROLÁDY
Štafetky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Pečená husí stehna
ZÁKUSKY
Tvarohový koláč s mangem
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Smažený kořen lotosu
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit