Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
Krůtí paprikáš
Michal 60 min. střední
Krůtí roláda se špenátem a míchanými vajíčky
Dada 1 h. 10 min. střední
Krůtí kostky na paprice
Grilované krůtí v česnekové marinádě
Dada — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Špenátové kuličky s krůtím masem
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
Grilované krůtí kousky v žemli
Dada — vysoká
Krůtí špízy v alobalu
Dada 60 min. střední
Krůtí závin v listovém těstě
Pečené krůtí řízky
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Krůtí kapsa v parním hrnci
Smažená krůtí prsa v jogurtové marinádě
Krůtí roláda s mletým masem a rýží
Krůtí kapsy plněné sýrem a pažitkou
Dada 60 min. nízká
Krůtí prsa s hruškami
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie