svetvemne.cz

Čínská kuchyně

 
Těstoviny s omáčkou z černé fazole

Vynikající a výživné jídlo, které je v Asii také známé pod názvem "Jajangmyeon". Standardně se připravuje s vepřovým masem. My jsme tentokrát použili hovězí, ale dobré je také s kuřecím či s tofu.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Květák v mandžuské omáčce

Recept na vynikající indicko-čínské jídlo z květáku, v jemně pikantní omáčce (Gobi manchurian). Chutná velmi i dětem. Pokud vaříte jen pro dospěláky, neváhejte zařadit mezi koření více pikantní pasty nebo pálivé papričky.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

vysoká

Mrkvová ostro-kyselá polévka

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Kuřecí maso na čínský způsob

Chutné drůbeží masíčko plné zdravé barevné zeleniny.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Asijská kuřecí prsa

Podáváme s vařenými bramborami nebo rýží, podle chuti i s čerstvým zeleninovým salátem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Vepřový wok s tofu

Pestrý wok z asijské kuchyně. Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Jarní čínská polévka

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou

Chutné kuřecí maso v jemné smetanové omáčce s asijskou zeleninovou směsí.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Míchané tofu s ředkví

Recept na chutné, šťavnaté a nutričně bohaté veganské jídlo na způsob míchaných vajec (bez vajec).

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit