Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou
Dada — střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
Asijská kuřecí prsa
Dada 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
Jarní čínská polévka
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit