Národní kuchyně
Více
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Rychlá kuřecí polévka z parního hrnce
Dada 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Dada 40 min. nízká
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
VEPŘOVÉ MASO
Mäsovo-bramborové knedlíčky v parním hrnci
Dada — nízká
SLADKÁ JÍDLA
Pařené buchty
Jurgason 60 min. střední
Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
Čevapčiči v parním hrnci
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Dada 60 min. střední
Křupavé kuře
Živánská v parním hrnci
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Krůtí kapsa v parním hrnci
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
Brokolicové knedlíčky s uzeninou v parním hrnci
Bramborové knedlíčky s "točeňákem"
Tvarohové ovocné knedlíčky
Dada 45 min. střední
Kuřecí uzená stehna s hrachový pyré v parním hrnci
Vepřové řízky na bílém víně
Zuzka 50 min. nízká
Kuřecí prsa na ananasu s rozinkami a rýží
Plněné kuřecí rolky v parním hrnci
Dada 1 h. 30 min. střední
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Zuzka 30 min. nízká
Pečená kuřecí stehna s mrkví a rozinkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Mascarpone dort s bílou čokoládou
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie