Národní kuchyně
Více
Zeleninové polévky 70
Masové polévky 34
Luštěninové polévky 34
Houbové polévky 16
Zavářky do polévek 4
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Mléčná čočková polévka
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Frankfurtská čočková polévka
Čočková polévka s kysaným zelím
MASOVÉ POLÉVKY
Thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem
Čočková polévka s česnekovými krutony
Čočková polévka s opečenými párky
Brokolicová polévka s celerovými haluškami
Rajčatová polévka
Rajčatová polévka s mladou cibulkou
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie