RECEPTY

Krupicová kaše se skořicí

Krupicová kaše se skořicí

Návod na přípravu husté kaše z pšeničné krupice. Nejen děti ji milují. :)

recept,fotorecept,mléko,pšeničná krupice,skořice mletá,Snídaňové kaše

Snídaňové kaše

Ukuchtil

Počet porcí

3

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cukr krystalový60gramů
cukr krystalový¼čajové lžičky
mléko1litr
máslo20gramů
pšeničná krupice100gramů
skořice mletá¼čajové lžičky

 

Recept

1. 

mléko 1 litr  máslo 20 gramů  cukr krystalový 60 gramů

V hrnci s dvojitým dnem za občasného míchání přivedeme téměř k varu mléko, máslo a cukr.

2. 

pšeničná krupice 100 gramů

Za stálého míchání postupně přisypeme krupici. Vaříme a mícháme dokud kaše nezhoustne.

3. 

skořice mletá ¼ čajové lžičky  cukr krystalový ¼ čajové lžičky

Kaši vylijeme na mělké talíře. Posypeme skořicí a cukrem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie