Krupicová kaše se skořicí

Návod na přípravu husté kaše z pšeničné krupice. Nejen děti ji milují. :)
recept,fotorecept,mléko,pšeničná krupice,skořice mletá,Snídaňové kaše
Snídaňové kaše
Kategorie
Snídaňové kaše ›Ingredience
Ingredience
cukr krystalový | 60 242 | gramů kcal | |
cukr krystalový | ¼ 6 | čajové lžičky kcal | |
mléko | 1 480 | litr kcal | |
máslo | 20 147 | gramů kcal | |
pšeničná krupice | 100 361 | gramů kcal | |
skořice mletá | ¼ 4 | čajové lžičky kcal |
Recept
1.
mléko 1 litr • máslo 20 gramů • cukr krystalový 60 gramů
V hrnci s dvojitým dnem za občasného míchání přivedeme téměř k varu mléko, máslo a cukr.

2.
pšeničná krupice 100 gramů
Za stálého míchání postupně přisypeme krupici. Vaříme a mícháme dokud kaše nezhoustne.

3.
skořice mletá ¼ čajové lžičky • cukr krystalový ¼ čajové lžičky
Kaši vylijeme na mělké talíře. Posypeme skořicí a cukrem.

Dobrou chuť!