Krupicová kaše se skořicí
Návod na přípravu husté kaše z pšeničné krupice. Nejen děti ji milují. :)
recept,fotorecept,mléko,pšeničná krupice,skořice mletá,Snídaňové kaše
Snídaňové kaše
Kategorie
Snídaňové kaše
Ingredience
Ingredience
cukr krystalový | 60 | gramů | |
cukr krystalový | ¼ | čajové lžičky | |
mléko | 1 | litr | |
máslo | 20 | gramů | |
pšeničná krupice | 100 | gramů | |
skořice mletá | ¼ | čajové lžičky |
Recept
1.
mléko 1 litr • máslo 20 gramů • cukr krystalový 60 gramů
V hrnci s dvojitým dnem za občasného míchání přivedeme téměř k varu mléko, máslo a cukr.
2.
pšeničná krupice 100 gramů
Za stálého míchání postupně přisypeme krupici. Vaříme a mícháme dokud kaše nezhoustne.
3.
skořice mletá ¼ čajové lžičky • cukr krystalový ¼ čajové lžičky
Kaši vylijeme na mělké talíře. Posypeme skořicí a cukrem.
Dobrou chuť!