RECEPTY

Balkánský plamen

Balkánský plamen

Něco pro milovníky pikantních jídel.

recept,fotorecept,vepřová kýta,sádlo,slanina uzená,lečo sterilované,žampiony,Vepřové maso,,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

5

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule80gramů
feferónky sterilizované1kus
kečup2polévkové lžíce
lečo sterilované150gramů
pepř černý mletý-
slanina uzená60gramů
sádlo100gramů
vepřová kýta600gramů
česnek3stroužky
žampiony100gramů

 

Recept

1. 

vepřová kýta 600 gramů

Omyté maso odblaníme, pokrájíme na větší nudličky.

2. 

sádlo 100 gramů  slanina uzená 60 gramů  cibule 80 gramů  žampiony 100 gramů

Cibuli a žampiony pokrájíme. V hlubší pánvi rozpálíme tuk a osmahneme na něm kostičky slaniny a cibule. Přidáme osolené a okořeněné maso a za stálého míchání ho opékáme.

3. 

feferónky sterilizované 1 kus  lečo sterilované 150 gramů  česnek 3 stroužky  kečup 2 polévkové lžíce  pepř černý mletý

Když je maso téměř měkké, přidáme feferonku, prolisovaný česnek a nakonec lečo bez nálevu. Zjemníme kečupem. Dochutíme pepřem a dodusíme maso.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie