Národní kuchyně
Více
RYBY
Smažené rybí kousky ze sumečka
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený květák ve voňavém těstíčku
Smažený sýr
Smažená bedla v těstíčku
Plněný lilek v těstíčku
Smažené žampiony
Smažené žampiony v těstíčku
Zelné placky
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohová kolečka
Koblihy od Cecilky
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
KUŘECÍ MASO
Kuřecí nugetky v těstíčku
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit