Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Krémový ořechový zákusek
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
KOLÁČE
Koláč z kyselého mléka s broskvemi
Ořechový koláč s tvarohem a zapékaným sněhem
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Strouhání - zavářka do polévky
Hlívová polévka se strouháním
Makový koláč se švestkami
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Drobenka
Nanukové řezy
Rumový ořechovo-kakaový řez
Ořechový řez s kávou
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie