Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Krémový ořechový zákusek
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
KOLÁČE
Koláč z kyselého mléka s broskvemi
Ořechový koláč s tvarohem a zapékaným sněhem
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Strouhání - zavářka do polévky
Hlívová polévka se strouháním
Makový koláč se švestkami
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Drobenka
Nanukové řezy
Rumový ořechovo-kakaový řez
Ořechový řez s kávou
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Banánové krémové řezy s tvarohem
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
Smažená cuketa v jogurtovém těstíčku
Segedínský guláš s hovězím masem
Květákové karbanátky
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
SLANÉ CHUŤOVKY
Žampionový quiche
18.09.2024
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit