Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Ricottový zákusek s višněmi
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní jablečné čatní s kokosem
DORTY
Jablečno-ořechový dort
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Celozrnná rýžová kaše s banány
MLÉČNÉ KOKTEJLY
Jogurtový nápoj s meruňkami
Mango Lassi
CUKROVINKY
Vařené cizrnové kuličky s kokosem
SLADKÉ SNÍDANĚ
Dýňové vafle
SLADKÁ JÍDLA
Kardamomový rýžový nákyp s jablky
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Cizrnové kuličky s mandlemi
KOLÁČE
Krupicový indický koláč
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit