svetvemne.cz
Vepřové maso na kremžské hořčici

Jednoduchá příprava kousků vepřového masa v chutné hořčicové omáčce. Doporučujeme podávat s máslovou rýží parboiled a s některým ze salátů z červené řepy.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé v zelenině

Zdravá ryba ve zdravé zelenině.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Rychlí utopenci

Oblíbený pokrm z české studené kuchyně. Podáváme s chlebem a sklenicí dobře vychlazeného piva.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Medvědí mléko

Je výborné a velmi účinné při počátečních příznacích nachlazení. Doporučuje se vypít ráno a večer dva hrnky tohoto chutného mléka. Samozřejmě jen pro dospělé.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Vepřový guláš se žampiony

Tradiční guláš doplněný o žampiony podáváme s chlebem.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 10 min.

Obtížnost

nízká

Smažené kořeněné brambory s cibulí

Velmi chutné přílohové brambory, které můžeme podávat i jako samostatný pokrm. Recept inspirovaný indickou kuchyní.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Brokolicovo- sýrový salát

Jednoduchý brokolicový salát se sýrem.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Polévka z červené řepy

Neodolatelně červená a zdravá polévka z červené řepy doplní tělu potřebné vitamíny.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Pečené uzené vepřové koleno

Oblíbená pochoutka. Podáváme s feferonkami, hořčicí nebo křenem. Koleno je vhodné konzumovat s chlebem a zapíjet dobrým chlazeným pivem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Pikantní vepřové koleno na pivu

Báječné a mimořádně chutné pečené koleno. Podáváme s chlebem, kyselou okurkou, feferonkami, hořčicí nebo křenem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Pikantní kapustnica

Klasická slovenská kapustnica s masem, sušenými švestkami a pikantní klobáskou, která jí přidá charakteristickou chuť.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Šuhajdy

Tradiční vánoční sladkosti.

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Celozrnná rýžová kaše s banány

Výborná kaše nejen ke snídani, ale i k večeři. Příprava vyžaduje více času, protože se celozrnná rýže déle vaří.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Plněné cuketové lodičky

Nechutná vašim rodinným příslušníkům cuketa? Zkuste jim ji naservírovat jako lodičky s bramborovými plachtami na "vlnách" ledového salátu a uvidíte, žese po ní jen "zapráší".

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Avokádová pomazánka

Oblíbená pomazánka z avokáda s mírně kyselou, osvěžující chutí. Nejlepší je na čerstvém pečivu s křupavou kůrkou.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Grilovaná kápie s česnekem

Vynikající chuťovka pro všechny labužníky. Podáváme s kousky opečené bagety, nebo chleba.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Provensálská rajčatová polévka s olivami

Chutná svěží polévka.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Malinové osvěžení

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Bramborový nákyp s masem

Pečené hovězí kousky se zeleninou a bramborami. Večeře či oběd z jednoho pekáče.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Avokádová pomazánka s brynzou

Skvělá, nadýchaná pomazánka na čerstvý chléb.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit