svetvemne.cz
Filet z aljašské tresky na páře

Jednoduchá příprava ryby v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Sépie na grilu

Jednoduché oblíbené jídlo, známé hlavně turistům a obyvatelům pobřežních oblastí středomoří. Suroviny se ale dají sehnat v lépe zásobených obchodech po celém světě.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Rybí karbanátky

Jednoduché, lehké a chutné smažené karbanátky z tresky. Místo tresky můžete použít i filet z jiné ryby.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé v česnekovém těstíčku

Ryba v křupavém voňavém těstíčku. Podáváme s bramborami ochucenými máslem a petrželkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance

Upečenou rybu podáváme s teplou bramborovo-sýrovou omáčkou, rýží a plátkem citronu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Kalamáry na grilu

Oblíbené středomořské jídlo na chorvatský způsob.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

Treska s holandskou omáčkou

Lehké osvěžující jídlo podávané s čerstvým špenátem na česneku.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Losos se špenátem v listovém těstě

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Pangasia politého omáčkou podáváme s vařenými brambory a opečenou cuketou. Pangasia a brambory nejsnadněji připravíme v parním hrnci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Pangasius v těstíčku

Oblíbená ryba v křupavém těstíčku. Podáváme podle chuti s hranolkami, vařenými brambory a s tatarskou omáčkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Aljašská treska s kari omáčkou

Jednoduchá a rychlá příprava lehkého oběda i pro začínající kuchaře. Jako přílohu jsem zvolil pečenou dýni hokkaido, ale stejně vhodné by mohly být i vařené brambory, nebo bramborová kaše.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Smažený kapr

Klasický recept na přípravu smažených podkoviček z kapra.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Makrela v jogurtu

Chutná a zdravá ryba v jogurtové marinádě. Podáváme s rýží.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Steak z lososa

Losos je oblíbený pro výbornou chuť, šťavnaté jemné masíčko a bohaté výživové hodnoty. Jeho příprava je přitom nenáročná a zvládne jím ohromit i kuchař začátečník.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry pečená pražma

Recept na přípravu filetu z pražmy zlaté.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Pstruh na žampionech

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Pangasius v listovém těstě s brusinkami

Velmi chutná, netradičně upravená ryba.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

Rybí čipsy

Drobné, křupavé kousky ryb. Podáváme s bramborovou kaší a osmaženou cibulkou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Lososový filet s Gomashio

Smažený filet z lososa se slaným sezamovým kořením gomashio.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Provensálský lososový steak

Voňavý šťavnatý losos v provensálské marinádě.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit