svetvemne.cz
Pečená Tilapie nilská

Výborný recept na přípravu filetu z Talipie nilské na osvěžující na kyslé máslové omáčce.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Žraločí steak marinovaný

Marinovaný žraločí steak na česneku a cibuli, ale i smažený v trojobalu je vhodný na netradiční štědrovečerní večeři.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Pangasius na bambusových výhoncích

Příprava oblíbené ryby v parním hrnci

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Mořský čert s hráškovým pyré

Recept na chutnou a netradiční přípravu mořských ryb.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Rybí filé pod sýrovou nádivkou

Chutná lehká večeře.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Pečené brambory s tuňákem

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

Losos na Teriyaki

Návod na rychlou a šetrnou přípravu výborného a zdravého pokrmu.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Surimi - rybí karbanátky

Mimořádně chutné karbanátky z krabích tyčinek a pangasia.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Treska na italský způsob

Treska obsahující málo rtuti je výborným zdrojem omega-3 mastných kyselin a bílkovin.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Lososový steak se sýrem

Podáváme s bramborovým salátem nebo s jinou bramborovou, případně zeleninovou přílohou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius

Jednoduchá příprava oblíbené ryby a pečených brambor v ActiFry 2v1 fritéze.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Smažené rybí kousky ze sumečka

Rybí nugetky ze sumečka afrického. Maso z této ryby je velmi chutné, pevné a hlavně téměř bez kostí. A pokud vám překáží hodně kostí ve vánočním kaprovi klidně ho vyměňte za tuto rybu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Candát po provensálsku

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

ActiFry Lososové karbanátky s pečenými bramborami

Recept na výborné bramborovo-lososové karbanátky s minimem oleje a pikantním dipem.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Jemné lososové špízy

Rychlé rybí špízy ideální na letní grilovačku

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Platýs na zelenině

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Tilapie v parmezánu

Chutné rybí filety obalené v kořeněném strouhaném parmezánu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Losos v bylinkovo-hořčičném obalu

Ryba v bylinkovém obalu, s množstvím zdravého tuku je prostě vynikající.

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Smažená ryba v koprovém těstíčku

Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Rybí kuličky s medvědím česnekem

Mimořádně chutné rybí karbanátky se zdravým medvědím česnekem. Podáváme s bramborovou kaší.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit