Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie