Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie