Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
Dada — nízká
SLADKÁ JÍDLA
Bobalky s mákem
Dada — vysoká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
Jurgason 45 min. střední
Opekance - bobalky
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Úhrabky
Dada 60 min. vysoká
JEHNĚČÍ MASO
Dušená jehněčí plec
Michal 4 h. 10 min. střední
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Dada 1 h. 30 min. střední
KOLÁČE
Kakaovo-ořechový závin
BEZMASÁ JÍDLA
Kroupová baba s houbami
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Třešňová bublanina
Norika 30 min. nízká
Koprová omáčka
Dada 20 min. nízká
TĚSTOVINY
Brynzové špagety
Michal 40 min. střední
Meruňkové knedlíky z tvarohového těsta
Dada 30 min. střední
ZÁKUSKY
Velikonoční beránek
Norika — nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Fučka
Dada 40 min. střední
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
Fazolová polévka na sladkokyselo
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový osúch s cibulí
Brynzový posúch se slaninou
Strapačky s kysaným zelím
Bramborové šišky s tvarohem
Michal 45 min. střední
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Mléčná čočková polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie