Národní kuchyně
Více
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
RYBY
Domácí sushi
Mioo — vysoká
SLANÉ CHUŤOVKY
Gomashio - sezamová sůl
Michal 10 min. nízká
Losos na Teriyaki
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kombu Dashi
Michal 4 h. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s tofu
Michal 15 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
Restované houby Shimeji Bunapi
MASOVÉ POLÉVKY
Awase Dashi
Michal — střední
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízká
Kuřecí ramen
Mioo — střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie