Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bramborový prívarok s koprem
Dada 30 min. střední
RYBY
Smažená ryba v koprovém těstíčku
Smetanový bramborovo-dýňový prívarok
Koprová omáčka
Dada 20 min. nízká
Cuketový prívarok s tofu
Michal 60 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Tarator
Michal 20 min. nízká
Koprová smetanová polévka
Dada 30 min. nízká
ZAVAŘENINY
Kvašáky - kvašené okurky
Dada — vysoká
Zavařujeme pikantní okurky
Dada — střední
Dýňový přívarok s koprem
Dada 40 min. střední
Patisonový prívarok
SLANÉ CHUŤOVKY
Marinovaný losos na studeno
Michal — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie