Národní kuchyně
Více
HLAVNÍ JÍDLA
Paprikáš z lesních hub
Michal 40 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Pikantní houbová smaženice
Dada 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Zapékané plněné bedly
Dada 60 min. vysoká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z lesní houby kotrče kadeřavého
Dada 40 min. střední
Houbová smaženice z klouzků
Dada 30 min. střední
Houbová polévka
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Smažená bedla v těstíčku
Dada 25 min. nízká
Smažená bedla s česnekem
Dada 5 min. nízká
ZAVAŘENINY
Zavařujeme houby
Dada — střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Houbová smaženice
Dada — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Mascarpone dort s bílou čokoládou
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie