Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Ricottový zákusek s višněmi
Michal 1 h. 20 min. střední
Krémový třešňový zákusek
Michal 60 min. střední
KOLÁČE
Třešňový koláč
Třešňový zákusek
Zuzka — střední
DORTY
Třešňový dort
Zuzka 2 h. vysoká
Třešňové Clafoutis
Zuzka 50 min. střední
Třešňový koláč s rebarborou
Třešňová bublanina
Norika 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Makovo-višňový štrúdl z listového těsta
Jurgason 30 min. střední
Tažený makovo-višňový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Dunajské řezy
Zuzka 40 min. střední
Kávová bublanina s třešněmi
Zuzka 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie