Národní kuchyně
Více
RYBÍ SALÁTY
Rybí salát z kyselých ryb
Dada 20 min. nízká
Tuňákový salát s řapíkatým celerem
Zuzka 45 min. střední
Těstovinový salát s mozzarellou a sardelovými očky
Zuzka 30 min. nízká
Tuňákovo- jablečný salát
Zuzka 15 min. nízká
Červená řepa s tuňákem
Michal 45 min. nízká
Tuňákový salát
Jurgason 35 min. nízká
Ledový salát s tuňákem
Dada 10 min. nízká
Makrela se sýrem
Michal 5 min. nízká
Slanečkový salát se zeleninou
Dada 60 min. vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie