Národní kuchyně
Více
KOŠÍČKY
Hruškové košíčky z listového těsta
Jurgason 40 min. střední
Linecké pěnové košíčky
Jurgason 50 min. vysoká
Plněné košíčky od babičky
Norika 60 min. střední
Karamelové velikonoční košíčky
Dada 45 min. střední
Sněhové košíčky
Zuzka 60 min. střední
Jablečno-ořechové košíčky
Zuzka 60 min. nízká
Kaštanové košíčky
Dada 1 h. 20 min. střední
Krémové citronové košíčky
Dada 2 h. vysoká
Čokoládové košíčky s vanilkovou pěnou
Jurgason 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Medové řezy s ořechovým griliášem
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie