Národní kuchyně
Více
Kuřecí maso 124
Vepřové maso 157
Krůtí maso 24
Hovězí maso 38
Kachní maso 18
Telecí maso 7
Zaječí a králičí maso 5
Jehněčí maso 1
Zvěřina 2
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Pečené kuře s rýží
HOVĚZÍ MASO
Kotlíkový guláš
Kuřecí maso na cuketě se smetanou
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Kuřecí prsa v jogurtu
Masové kuličky v rajské omáčce
KACHNÍ MASO
Pečená kachna na pomerančích
Obráceně vepřové řízky
Kuřecí prsa s brokolicí
Obrácené zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie