Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy a jablek
Dada 60 min. nízká
OVOCNÉ SALÁTY
Jablečný kořeněný salát
Dada 10 min. nízká
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Dada — vysoká
Hruškovo-jablečný salát s cizrnou
Dada 30 min. střední
Zeleninovo-ovocné pyré s ořechy
Dada 15 min. nízká
Pórkový salát s jablky
ZAVAŘENINY
Nakládaný křen
Michal 30 min. nízká
Celerový salát s koňakem
Zuzka 45 min. nízká
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát s řapíkatým celerem
Zuzka 45 min. střední
Tuňákovo- jablečný salát
Zuzka 15 min. nízká
Zelný salát s jablky a banány
Zuzka 30 min. nízká
Ovocný salát s jogurtem
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
TĚSTOVINY
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie