Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-bramborové placky
Michal 60 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
Dada 2 h. 30 min. střední
KRŮTÍ MASO
Grilované krůtí v česnekové marinádě
Dada — nízká
KUŘECÍ MASO
Česnekovo zázvorové kuřecí řízky
Kokosová dušená zelenina
Dada 40 min. střední
Bramborák na plechu
Dada 60 min. střední
Cuketa na česneku a cibuli
Dada 20 min. nízká
Zeleninové kari
Dada 60 min. vysoká
Chalupářské langoše
Dada — vysoká
Grilované tofu s česnekem a kari
Kedlubnovo-bramborové placky
Dada 1 h. 30 min. střední
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát z čerstvého špenátu
Dada 25 min. nízká
Chalupářské bramboráky
RYBY
Rybí filé v česnekovém těstíčku
Dada 30 min. nízká
Pečené česnekové kuře
Dada 2 h. nízká
Zapékané vepřové karé v bramboráku
Dada 1 h. 15 min. střední
Pečený bůček
Dada 1 h. 30 min. nízká
Smažená bedla s česnekem
Dada 5 min. nízká
Bůčkové karbanátky
Vepřové maso v alobalu
Dada 1 h. 20 min. nízká
Kapustový prívarok s kuřecím soté
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny se špenátem
Dada 40 min. nízká
Bramboráky
Dada 1 h. 15 min. nízká
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie