Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s pórkem
Zuzka 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Brynzové špaldové kroupy se slaninou
Dada 30 min. střední
Kokosová dušená zelenina
Dada 40 min. střední
Zeleninové kari
Dada 60 min. vysoká
Pohankové rizoto s fenyklem
Dada 20 min. střední
Vepřové kostky v pórkové omáčce
Dada 60 min. střední
Plněné zapékané rohlíky
Dada 45 min. vysoká
ActiFry masové kuličky s pórkem
Pórkový nákyp se žampiony a tofu
Zuzka 60 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Krůtí soté s pórkem
Michal 40 min. nízká
TĚSTOVINY
Pórkové těstoviny
Dada 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí rolky s pórkovou omáčkou
Jurgason 60 min. střední
Pórkový nákyp s dýní
Vepřové maso s hořčicovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízká
RIZOTO
Rizoto s houbami
Zapečená kuřecí prsa s pórkem
Jurgason 60 min. nízká
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie