Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s červenou čočkou
Dada 60 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka s osmaženou cizrnou
Michal — nízká
Mléčná brokolicová polévka s pórkem
Dada 20 min. střední
Pórková polévka se sýrem
Dada 35 min. střední
Celerovo-pórková polévka s jogurtem
Dada 40 min. střední
Krémová pórková polévka
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
Dada — střední
Pórková polévka
Michal 6 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí ramen
Mioo — střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
TĚSTOVINY
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie