Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s houbami
Dada 60 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí vývar se zeleninou
Dada 1 h. 50 min. střední
Jednoduchá kuřecí polévka
Jurgason 2 h. nízká
Celerovo-pórková polévka s jogurtem
Dada 40 min. střední
Hustá celerová polévka
Jurgason 50 min. nízká
Podzimní zeleninová polévka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Plněné vepřové závitky
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Škvarkoví šneci
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie