Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
Vepřové soté s játry
Dada 60 min. střední
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
Dada 2 h. 30 min. střední
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
Dada 2 h. střední
Vepřové maso na kremžské hořčici
Dada 60 min. nízká
Vepřové kostky v pórkové omáčce
Vepřové maso v jablečné omáčce
Pečené vepřové maso s rajčaty
Michal 1 h. 30 min. střední
Vepřové maso v mrkvové krémové omáčce
Dada — střední
Vepřový závitek s cuketou
Dada 1 h. 30 min. střední
Vepřová šunka ze šunkovaru
Dada 2 h. 40 min. střední
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
Pečená vepřová kýta
Jurgason 2 h. nízká
Plněné vepřové závitky
Jurgason 50 min. střední
Mexické soté
Jurgason 60 min. nízká
Balkánský plamen
Vepřové maso s hořčicovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízká
Gyros na pánvi a tzatziki
Michal 20 min. nízká
Vepřové medailonky s cuketou
Zuzka 60 min. nízká
Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci
Vepřové maso s medem a vlašskými ořechy
Zuzka 30 min. nízká
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Michal 2 h. 15 min. nízká
Smažené vepřové maso na sladkokyselo
Zuzka 40 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Mascarpone dort s bílou čokoládou
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie