Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
Dada 2 h. vysoká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Pečené zelné závitky
Dada 2 h. střední
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Masové kuličky v ďábelské omáčce
Jurgason 50 min. střední
Prokládané brambory s mletým masem
Jurgason 45 min. střední
Chilli con carne
Dada 60 min. vysoká
Musaka
Masové kuličky v rajské omáčce
Dada 60 min. nízká
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
Dada 2 h. 30 min. nízká
Plněná paprika
Dada — střední
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie