Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Zapékané míchané brambory
Dada 1 h. 30 min. střední
Vepřové maso v mrkvové krémové omáčce
Dada — střední
Pikantní segedínský guláš
Dada 1 h. 20 min. střední
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Králík na smetaně
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehno na kari
Francouzské brambory
Ivan 1 h. 30 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Steaková omáčka z dijonské hořčice
Michal 5 min. nízká
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
Dada 1 h. 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie