Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
Dada 60 min. střední
KUŘECÍ MASO
Žampiony s kuřecími játry
Dada 40 min. střední
Kuřecí prsa s vepřovými játry
Dada 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso se žampiony
Dada 1 h. 10 min. střední
Masovo-houbové špízy
Dada 1 h. 30 min. nízká
Vepřové maso na houbách
Jurgason 60 min. nízká
Prokládané brambory s mletým masem
Jurgason 45 min. střední
Balkánský plamen
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
Dada 1 h. 10 min. nízká
Špízy se žampiony a kuřecím masem
Dada 60 min. nízká
Živánská v parním hrnci
Zapékané plněné žampiony
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie