Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
ActiFry hermelín s ořechy
Dada 60 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Úhrabky
Dada 60 min. vysoká
Babiččiny úhrabky
Dada 60 min. střední
Zelník se slaninou
Dada 1 h. 30 min. střední
TĚSTOVINY
Brynzové pirohy
Obrácené zelí
Dada 1 h. 30 min. nízká
Oravští ježci
Zuzka — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Mascarpone dort s bílou čokoládou
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie