Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečený květák s tvarohem
Smetanová polévka z fazolových lusků
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kuřecí srdce na smetaně
Pikantní gratinovaná dýně
KUŘECÍ MASO
Kuřecí steaky s nivovou omáčkou
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Gnocchi se sýrem Pecorino
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Fazolová polévka na sladkokyselo
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
Halušky
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
Karbanátky z červeného zelí
Mascarpone dort s bílou čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie