Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Rychlý fazolový prívarok z bílé fazole
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Polévka z červeného zelí
BEZMASÁ JÍDLA
Tofu v čočkové omáčce
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Čočkový masala dál
Vegetariánská plněná paprika
MASOVÉ POLÉVKY
Kapustnice z hovězím masem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Tmavá fazolová polévka
RÝŽE
Špenátová rýže
Prívarok z červené čočky s kokosovým mlékem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Smažené kořeněné brambory s cibulí
ZVĚŘINA
Guláš z divočáka s brusinkami
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
Jablečné řezy s čokoládou
Dýňové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit